Skip to main content

RF coördinatie

Met het snel veranderende frequentiespectrum is het coördineren van alle frequentie gebruikers essentieel tijdens uw project. DF Media Services BV is gespecialiseerd in het coördineren van complexe projecten, waarbij veel frequenties worden gebruikt.

Wat houdt RF/frequentie coördinatie precies in?

Kort gezegd is frequentie coördinatie het inzichtelijk maken van wie op welk moment tijdens uw draaidag of evenement draadloze audio verbindingen zal gebruiken. DF Media Services zal ervoor zorgen dat iedereen die draadloze verbindingen gebruikt bekend zullen zijn, voor- en tijdens de opnamen.

Met al deze informatie zullen wij een berekening maken van de te verdelen frequenties. Door deze coördinatie zal de kans op storingen tijdens uw evenement een stuk kleiner worden.

Tijdens de opnamen/evenement zullen wij aanwezig zijn om te controleren of iedereen de juiste frequenties gebruikt, ook zullen wij continu monitoren of er mogelijk conflicten gaan ontstaan en waar nodig; bijsturen door nieuwe frequenties te berekenen en uit te delen. Het is van groot belang om voor het evenement of draaidag een locatiecheck uit te voeren en meerdere metingen te verrichten om inzicht te krijgen in welke frequenties beschikbaar zijn.

Frequentie coordinatie

[icon color="Accent-Color" size="tiny" icon_size="" image="iconsmind-Geo22"]

Portfolio

[icon color="Accent-Color" size="tiny" icon_size="" image="iconsmind-Geo22"]

Geluidsapparatuur huren?

[icon color="Accent-Color" size="tiny" icon_size="" image="iconsmind-Geo22"]

Op zoek naar een freelance geluidsman?